Laddar

Roberts annons om ”oturs”-fåtöljen blev viral succé

"Jag hatar den där jävla fåtöljen", säger han.

delningar

Under tisdagen laddade Robert Lundström från Rinkabyholm upp ett inlägg i Facebookgruppen Köp/Sälj – Byt/Skänk – Kalmar, där han försökte sälja in sin fåtölj på ett minst sagt annorlunda sätt.

Historien bakom fåtöljen och inköpet av densamma tog snabbt fart på sociala medier och fick mängder med reaktioner.

– Jag hatar den där jävla fåtöljen. Det värsta är att allt jag har beskrivit i inlägget är sant, även om vissa saker är lite tillspetsade, säger han.

Han köpte fåtöljen av en författare nere i Karlskrona för 2 200 kronor. På vägen hem fick han punktering på släpkärran. Väl hemma på garageuppfarten backade han dessutom för nära en grindstolpe och förstörde ett lyse, och slog samtidigt i tån när han skulle kolla hur långt han kunde backa.

”Vi baxar ur fåtöljen (utan att slå i lilltån) ur släpet. Dock repar vi ytterdörren och ena dörrkarmen under vår kamp att få in fåtöljen i huset. Fåtöljen ska ner i vår gillestuga och vi beslutar att lyfta den över den barnsäkra grinden i trappan. Den är osmidig och tung och jag slinter med greppet och fåtöljen tar med sig grinden i det lilla fallet. Jag klämmer handen mellan trappspaljén och fåtöljen och finner mig nu ståendes på knä i nån konstig ställning med handen fastkilad ordentligt. Jag säger inget men kokar inombords. Sambon skrattar. Jag vill bara se på ”Så mycket bättre” och klaga över att artisternas originallåtar minsann är mycket bättre än de här tolkningarna och sen skriva om det på Insta och FB.”

I inlägget beskriver Robert en rad oturliga omständigheter, direkt kopplade till fåtöljen.

”Jag får för mig att städa bakom soffan och måste då flytta fåtöljen. Jag slår i stortån! Och det blir repor i golvet! Barnen tittar storögt på mig när jag med ett sorgligt ansiktsuttryck formulerar fina meningar om F.. ina F..lickor f..iser inte!”, skriver han i annonsen.

– Det blir ofta så när man köper grejer. Man tror man ska ha stor nytta av den, men istället är den bara i vägen, säger han till 24Kalmar.

”Det har nu gått 1,5 år sedan vi införskaffade den och jag har suttit i den en gång. Slagit i tårna har jag gjort 127 gånger på dess ben! Mina tår är konstant blåfärgade med inslag av purpurr!”

Trots att annonsen bara legat uppe några timmar har flera spekulanter hört av sig.

– Men jag kommer vänta till i morgon (onsdag) innan jag säljer den. Jag gjorde det här inlägget för att det alltid blir så mycket tjafs när man ska sälja saker på Facebook. Det är en rolig grej och jag tänkte göra en uppföljning själv på det med den som köper fåtöljen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.