Romanhallen byggs om för Guldfesten: "Aldrig gjorts tidigare"

Guldfesten 2018.

För 19:e gången ska näringslivet i Kalmar hyllas och uppmärksammas.

delningar

På lördag är det återigen dags för att hylla näringslivet i Kalmar när Guldfesten arrangeras för 19:e gången. För tredje gången arrangeras Guldfesten i Kalmarsalen efter att ha varit på Nöjespalatset Sandra två år i rad. Och för fjärde året i rad arrangerar Event Yourself AB spektaklet.

– Det är en väldigt komplex tillställning. Delvis så har man gäster som kommer från näringslivet, prisutdelare och pristagare. Sen ska man hålla koll på att alla är glada och nöjda och parallellt med det fixa en fantastisk prisutdelning, säger Adam Lindrooz från Event Yourself.

Adam och Martina Sundén på Event Yourself har planerat festen sedan i maj och tillsammans med en projektgrupp från kommunen så har Guldfesten formats och skapats.

– Det gäller att kunna ha många bollar i luften samtidigt, men vi har gjort det några gånger nu så jag tror att vi har koll på det mesta, säger Adam.

Vad kan de som går på galan förvänta sig?

– Ett litet annat upplägg mot hur det har varit tidigare. Vi kommer till exempel att inleda med en prisutdelningsceremoni som en biosittning inne i Romanhallen. Sen kommer vi att bryta av med lite förrättsmingel. Och då kommer vi att göra om hela hallen.

På vilket sätt?

– Det får egentligen bara plats 400 personer där inne, men vi har hittat 100 platser till så att alla ska få plats. Det är något som aldrig har gjorts tidigare och Multibygg håller på för fullt för att det ska gå att lösa.

Sedan tidigare står det klart att Björn Mortensen och Annica Triberg kommer att vara konferencierer för kvällen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar