Så är det att bo i HSBs nybyggda hyresrätter på Kvarnholmen - Nyheter i Kalmar - 24 timmar om dygnet - Helt gratis!

Laddar

Så är det att bo i HSBs nybyggda hyresrätter på Kvarnholmen

På Kvarnholmen i centrala Kalmar går det inte att missa de nybygga husen i kvarteret Gesällen med sina spetsiga gavlar i olika färger. Alla fyra etapper med totalt 114 lägenheter är nu helt färdigställda.

delningar

Kvarteret Gesällen är beläget mitt i centrala Kalmar på attraktiva Kvarnholmen. Kvarnholmen likt Kalmar i stort har en rik historia, något som förstärks med Gesällens arkitektur i form av trädetaljer och spetsiga gavlar som ger husen en fin karaktär. Sedan februari 2018 är kvarteret Gesällen med sina 114 hyresrätter helt färdigbyggt.

I Gesällen bor hyresgästerna ett stenkast från alla affärer och resturanger som staden har att erbjuda. På bottenplan finns en stor mataffär, en frisör- och skönhetssalong samt Kalmars mest populära gym, Malkars. En kort promenad bort finns Kattrumpan, den populära badplatsen i centrala Kalmar. Även centralstationen med flera kommunikationer finns i närheten.

Gesällens 114 hyresrätter är uppdelade i fyra olika etapper och finns i allt från 1 rum och kök upp till 4 rum och kök. Alla material och färgval är omsorgsfullt utvalda för att kunna ge hyresgästerna en smakfull och tidlös stil i sina hem. Väggarna är klassiskt vitmålade och lägenheterna är utrustade med ett vitt kök från Marbodal som håller hög kvalitet.

I de påkostade badrummen är det vitt kakel på väggarna och ett grått klinkergolv med golvvärme. Alla badrum är utrustade med egen tvättmaskin och torktumlare. Se bilderna från visningslägenheten för att få en insyn över den standard som Gesällen har att erbjuda.

Det finns fortfarande möjlighet att flytta in några av de nya, fräscha hyresrätterna på Gesällen i centrala Kalmar. De som börjar bospara i HSB eller redan gör det, ges förtur i kön och har då större möjlighet att bli tilldelad en av HSBs lediga lägenheter.