I samarbete med annonsör

Så enkelt hittar du snabba företagslån

Foto: m3355 - Foto: Mostphotos

Intresserad av ett snabbt företagslån? Här kan du lista och jämföra lån utan krav på säkerhet.

delningar

Företagslån har länge varit tidskrävande och svåra att få beviljade hos en vanlig bank. Det har dock på senare tid uppkommit en ny typ av snabba företagslån utan krav på säkerhet som vi på Lånium listar och jämför.

Företagsfinansiering i form av företagslån utan säkerhet blir allt mer vanligt och är huvudsakligen till för att hjälpa småföretagare att expandera och utveckla sina verksamheter. I regel kan man låna upp till 1 000 000 kronor utan UC och i vissa fall med betalningsanmärkning.

Lånium.com kan du få en tydlig överblick av de bästa företagslånen i Sverige för att hitta det lån som passar just ditt företags ekonomiska förutsättningar. Du kan se vilka som erbjuder lån till företag, priser och de krav som ställs för att få ta ett lån. Genom att jämföra kan du vara säker på att du lånar så billigt som möjligt och på dina villkor.

Vad är egentligen ett snabbt företagslån?

Ett snabbt företagslån kan jämföras med ett privatlån eller blancolån. Skillnaden mellan dem är väldigt små, det krävs ingen säkerhet och man får använda pengarna till vad man vill. Ibland ställs det ett krav på personlig borgen när man vill ta ett lån till företaget. Det innebär kortfattat att man går i god för att pengarna kommer betalas inom den satta löptiden och man blir privat återbetalningsskyldig om det inte sker.

Det finns även andra typer av företagsfinansiering i form av factoring, checkkredit och företagskredit. Detta är andra finansieringstjänster vissa långivare erbjuder och kan vara ett alternativ för dig som inte vill ta ett vanligt företagslån.

Visste du att:

Lånium endast listar långivare som är registrerade hos Finansinspektionen och följer god sed vid kreditgivning.

Du betalar sällan en sedvanlig ränta för ett företagslån. Man betalar vanligtvis istället en fast månatlig summa utan ränta.

Du kan i många fall låna till ditt företag även om det är nyligen uppstartat och inte har någon omsättning.

Ett företagslån hos storbankerna blev dyrare i och med nya krav som började gälla 1 januari 2018.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.