Laddar

Så kommer den nya butiken se ut

Butiken ödelades efter en intensiv brand – här är de nya ritningarna.

delningar

Det var i september i år som en lastbil började brinna utanför Ica Trossen i Sandvik på Öland. Branden spred sig snabbt till butiken – som inte gick att rädda.

Efter branden har lokalbefolkningen varit utan affär – och turerna kring en ny butik har varit många. Först såg det inte ut att bli någon nybyggnation på grund av en tvist mellan butiksägarna och försäkringsbolaget. Efter noggrant överläggande valde man dock att satsa på en ny butik – och man siktar på att han den färdig till sommaren.

På sin Facebook-sida har Ica Trossens butiksägare Tomas och Yvonne Lind publicerat fasadritningar och situationsplanen på hur den nya butiken är tänkt att se ut. Bygglovshandlingarna är inskickade till Borgholms kommun och man hoppas kunna komma i gång med arbetet på den aktuella platsen inom kort.

 

Foto: Privat

 

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.