Laddar

Så vill nya krögaren satsa på puben

Murray's pub i Köpingsvik. - Foto: Privat

Vid påsk blir det premiär.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Kalmarbon Elez Krasniqi har drivit Ragnars i Köpingsvik sedan år 2014. Nu tar han även över Murray's pub.

– Det kommer att bli lite annorlunda mot tidigare. Vi kommer gå tillbaka till pubstuket. Det blir mycket fokus på pub med utökat ölsortiment och mer whisky. Sedan blir det även fokus på mer underhållning, säger Elez Krasniqi till 24Öland.

Enligt honom är en pub en lokal som ett gäng vänner går till för att dricka öl, äta mat och ha trevligt.

– Jag vill att det ska bli bra och av kvalité. Det ska bli roligt för folk att gå till puben så tanken är att vi ska arrangera lite whisky och ölprovningar så att det händer någonting, säger Elez.

Murray's pub ska erbjuda klassiskt pubmat.

– Det kommer vara en mixad meny med lite klassiker som hamburgare och schnitzel. En vällagad men inte allt för avancerad meny.

Öppningen av Murray's pub är planerad till påsk. Efter det kommer puben vara öppen under helgerna fram tills sommarsäsongen drar igång. Då kommer puben vara öppen dagligen men endast från klockan 16.00.

– Efter säsongen kommer vi köra helger igen för att det ska bli lite ruljans i byn. Det finns underlag för att det ska finnas en liten pub i Köpingsvik. Det ska hända något efter. Vi har lite planer på aktiviteter vi kommer arrangera efter säsongen, säger Elez.

Relaterade artiklar