Laddar

Sent baklängesmål när IFK Berga tappade segern

Robin Clason fick kliva ner som vänsterback när lagkaptenen Tom Stahre fick lämna matchen på grund av en smäll mot huvudet. Foto: Arkiv. - Foto: Samuel Slättman

"Vilken torsdag det än är ska vi vinna en sån här match".

delningar

Efter en mållös första halvlek byttes Marcus Mårtensson in på IFK Bergas vänsterkant. Ett par minuter senare hade han gett hemmalaget ledningen med 1–0 i matchen mot Räppe.

– Målvakten kom ut snabbt och täckte av det mesta så det fick bli en hederlig chipp, säger Mårtensson, som inför matchen uttryckte sin besvikelse över att starta på bänken.

Men trots ledningsmålet var det gästerna som skulle få sista ordet på Bergavik.

– Vi gick för 2–0 men det blev lite fel. De spelade mycket centralt och vi blev utspridda och drog åt olika håll. Sista kvarten var det ostrukturerat, säger Mårtensson.

När bara minuter av matchen återstod petade en Räppe-spelare in kvitteringen. Målet kom till efter att ett långt inlägg nickats tillbaka in framför mål.

– En av deras spelare får en tå på bollen och den rullar in. Just nu är det besvikelse i hela truppen.

Det känns som den här poängförlusten kan bli avgörande när tabellen räknas ihop i höst, håller du med?

– Ja, Räppe hemma på Bergvaik en torsdag innan midsommar, då ska det vara en trea. Vilken torsdag det än är ska vi vinna en sån här match, avslutar Mårtensson.

Noterbart är att IFK Bergas kapten Tom Stahre fick en smäll mot huvudet och fick lämna matchen. Stahres skadeläge är oklart.

Relaterade artiklar