Laddar

Skadedrabbat Kalmar HC jagar seger mot nästjumbon

Tunn KHC-trupp ger sig av till Nässjö på onsdagskvällen.

delningar

Ett redan skade- och sjukdomsdrabbat Kalmar HC fick ytterligare en spelare uppsatt på den digra listan efter tisdagsträningen.

Björn Kullberg var med om en liten incident och är osäker till spel. Dessutom är det väldigt mycket sjukdomar och skador för tillfället, säger KHC-coachen Reine Rydberg.

Förra veckan ställde veteranerna Jimmie Svensson och Martin Åkesson upp och i de dubbla hemmamatcherna. Frågan ställdes även till onsdagens fight borta mot Nässjö.

– Frågan är alltid fri, men eftersom de inte planerat att spela med oss, så förstår man ju att de är uppbokade på annat. Jimmie kommer efter nyår, det vet vi i alla fall, säger Rydberg.

Onsdagskvällens motståndare Nässjö är nästjumbo i tabellen.

– Men vi hade problem att luckra upp dem hemma, minns Rydberg.

Matchen slutade 4-2 till KHC – och coach Rydberg har segerreceptet klart för sig.

– Det handlar om att värdera rätt när man ska gå fram och när man ska backa av. De satsar allt på kontringar och vi måste bli lite bättre på att styra spelet.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.