Laddar

Skyttekungen går in i ”Klubbens” ledarstab – ställer skorna i garderoben

Tasso Martidis tar över huvudtränarrollen i Kalmar AIK. Nu är det klart med en assisterande coach: Skyttekungen Andreas "Snurre" Persson – som ställer in skorna i garderoben.

delningar

Tasso Martidis är ny tränare för Kalmar AIK. Nu är det klart med en assisterande till Martidis – och det blir skyttekungen Andreas ”Snurre” Persson som tar hand om rollen.

– Det ska bli förbannat roligt att vara på den andra sidan nu. Jag ser fram emot det här otroligt mycket, det ska bli inspirerande att jobba med Tasso, säger Andreas ”Snurre” Persson.

26-åringen gjorde 16 mål i division 3 2015 – forwarden slutade tvåa i skytteligan bakom Nybros Juan Gomez. Tanken är att Persson enbart ska fungera som assisterande nästa säsong.

– Vi kan väl säga så här: Jag ställer in skorna i garderoben för en liten vilotid nu. Jag vill lägga 100 procent fokus på rollen som assisterande.

Vad är för ledartyp? – Jag är rak och ärlig, jag tror att jag är bra på den sociala biten. Jag hoppas också ha en fördel att jag precis har spelat. Jag ska försöka dra nytta av det, jag har ändå lirat i 20 år. Jag har också haft många bra tränare genom åren, jag hoppas lite kunskap har fastnat innanför pannbenet, säger Andreas ”Snurre” Persson.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.