Laddar

Släktingar stal kläder och tallrikar

En man, hans syster och och före detta fru ertappades med att ha plockat på sig varor i barnvagnar.

delningar

En man, hans före detta fru och hans syster, som alla är hemmahörandes i Virserum, åkte till Kalmar under en helg i augusti för att shoppa.

Under shoppingturen besökte sällskapet både IKEA och H&MHansa City där de ska ha plockat på sig täcken, tallrikar och kläder i medhavda väskor och barnvagnar.

Två civila väktare vittnar om att de sett personerna lägga varor i vagnarna och när polisen sedan gick igenom vagnarna så hittades obetalda varor där.

I polisförhör har de båda kvinnorna erkänt att de tagit varor men de ändrade sedan sina historier och skyllde på att de var stressade under förhören och inte visste vad de skulle säga. Mannen har i sin tur erkänt gärningen.

Mannen döms för en stöld och en ringa stöld. I samband med rättegången så dömdes han även för olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Mannen får avtjäna sitt straff i fängelset.

Den före detta frun döms till skyddstillsyn och systern får betala böter.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.