Laddar

Sponsrat inlägg

Slipp stressen i julhandeln – klicka hem julbordet i lugn och ro

Hos Ica Supermarket i Lindsdal erbjuder man kunderna att handla ingredienserna till julbordet i lugn och ro framför skärmen.

delningar

Julen står och bankar på dörren och det är bara en tidsfråga innan julskinkan och Janssons frestelse ska samsas om platsen i ugnen. Att handla julmat är ofta förenat med stress och det tillhör inte ovanligheten att man tvingas springa ner till mataffären otaliga gånger eftersom man glömt något i julbestyret.

Hos ICA Supermarket i Lindsdal har man därför bestämt sig för att erbjuda sina kunder att handla julmaten online istället, så att man i lugn och ro kan lägga sina varor i den digitala korgen istället. På så sätt kan man till exempel se över ingredienserna som behövs till julbaket och bocka av dem en efter en framför skärmen.

Varorna hämtas sen enligt en tid som man själv väljer, färdigpackade och redo att transporteras hem till julbordet.

– Genom att butiken på nätet är öppen dygnet runt så kunden kan välja själva vilket tid på dygnet dom vill handla för att sedan kunna hämta sina varor snabbt och enkelt vid våran onlineuthämtning där vi hjälper kunden att lyfta in varorna i bilen, säger Daniel Olström på Ica Supermarket Lindsdal.

Betalar gör man smidigt via antingen kortbetalning eller faktura via Klarna.

Vill du titta på ICA Supermarket Lindsdals varor i lugn och ro så gör du det här.