Slutsålt på Vimpelgården – inflytt om fem månader

Foto: OBOS

Knappt ett år tog det att sälja slut på fastigheterna.

delningar

Efter bara ett år har de 24 bostäder som OBOS haft till förfogande på Norra Vimpeltorpet i Kalmar sålts. Vid Norra Vimpeltorpet kommer OBOS att bygga 14 kedjehus, fyra parhus och två villor. Affärsutvecklare, Johan Nilsson, är nöjd med säljtakten.

– Vi började sälja i en ganska avvaktande marknad, men när vi kunde ge klara besked om byggstart och inflyttning såg vi att det lossnade och precis nyligen kunde vi sälja den sista bostaden i projektet – vår visningslägenhet på 120 kvadratmeter, säger Johan Nilsson i ett pressmeddelande.

Byggstarten för BRF Vimpelgården skedde i slutet av augusti 2018 och drygt ett halvår senare, anlände de sista två parhusen. Och om allting går som planerat, räknar man med att kunna flytta in i september 2019.

– Vi kommer att göra vårt bästa för att överträffa våra kunders förväntningar. Just nu färdigställer vi häckar, trädgårdar och altaner. Vi bygger även förråd där de boende kommer att få tillgång till gräsklippare, trimmer, vattenslangar, krattor, spadar och annat som behövs för trädgårdsskötel.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar