Laddar

SMHI: Blöt vecka att vänta i Kalmar

Under söndagseftermiddagen föll snön tungt över Kalmar och det kan vara så att det blir mer av den varan under veckan.

delningar

Trots att snön gjort sin första riktiga debut för denna säsongen i Kalmar så saknas det minusgrader för att den ska stanna. Under måndagen visar SMHI:s prognos att det kommer bli en nederbörd på 1,5 millimeter under morgonen men då temperaturen ligger upp till fyra grader över nollan så lär det komma ner som regn.

På tisdagen har man förberett för snöblandat regn. Totalt kommer det att vara 10 millimeter i nederbörd utspritt över hela dagen. Det är framåt lunch som dropparna kan blandas med en och annan snöflinga. Det beräknas vara aningen kallare under tisdagen än måndagen med en temperatur runt 1 grad.

På onsdagen räknar SMHI med att solen kan titta fram. Än så länge väntas varken regn eller snö den dagen men däremot under torsdagen.

Precis som vanligt i Kalmar så kommer det inte heller att vara vindstilla men början av veckan bjuder på aningen snällare vindar som inte överstiger tre meter per sekund.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.