Laddar

SMHI: Så blir vädret vid tolvslaget i Kalmar

Vi kan i alla fall konstatera att det inte kommer att bli något snö på marken till tolvslaget.

delningar

Under vintern är de flesta nöjda med att hålla sig inomhus nattetid men det finns ett tillfälle då folk drar på sig jackan för att ge sig ut och det är vid tolvslaget på nyårsafton.

I år ser det ut att bli en relativt torr nyårsafton. Tyvärr ser snön ut att lysa med sin frånvaro enligt SMHI:s prognoser men det kommer troligtvis inte heller att regna vid tolvslaget vilket kan ses som en tröst.

Regnet kommer istället att falla tidigare under eftermiddagen och kvällen på nyårsafton. De som ska gå ut för att kolla på raketer vid Kalmar slott vid 17.00 kan behöva välja noga mellan dun- eller regnjackan.

De som går ut vid tolvslaget behöver inte sätta på sig dubbarna under skosulorna då SMHI förutspår en temperatur runt fyra plusgrader under natten.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.