Laddar

Smitare hade 9,5 miljoner i p-böter

Föraren lämnade den kraschade bilen och stack. "Att den här killen är en så kallad målvakt råder det inget tvivel om", säger polisen.

delningar

Natten mot onsdag inträffade en viltolycka på väg 136 mellan Byxelkrok och Böda på norra Öland. När räddningspersonal kom till platsen fann man en kvaddad bil i diket och ett skadat rådjur, som senare fick avlivas, på vägen. Föraren var däremot försvunnen och därför upprättades en anmälan om smitning från trafikolycka.

Nu avslöjar Ölandsbladet att den bil som påträffades vid platsen, en Opel Corsa årsmodell -97, tillhör en man född -85 från Malmö. Enligt polisen står mannen som ägare på ytterligare ett 60-tal fordon och har drygt 9,5 miljoner kronor i parkeringsböter.

– En person skriven i Malmö, född 1985 och har nästan 9,5 miljoner kronor i parkeringsböter, vilket nog är det mesta jag sett. Att den här killen är en så kallad målvakt råder det inget tvivel om, tydligare kan det inte bli, säger områdespolisen Thomas Lönnqvist till Ölandsbladet.

Polisen tar gärna emot tips om händelsen.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.