Spela fotboll med KFF-stjärnorna: "För alla som vill"

En chans att komma riktigt nära A-laget – inne på Guldfågeln Arena.

delningar

Under onsdagen anordnas Kalmar FF-dagen för första gången på Guldfågeln Arena. Mellan klockan 17:00 till klockan 20:00 bjuds besökare in till en dag som kommer att innehålla det mesta. Bland annat kommer man få chansen att spela fotboll med spelare från Kalmar FF:s A-trupp.

Utöver det blir det bland annat prickskytte, fotbollsdart, fiskedamm och tifomålning med Supporterunionen och mycket mer. 

– Vi öppnar upp Guldfågeln Arena i tre timmar. Man kommer att ges möjlighet att komma lite närmare Kalmar FF och seniorlaget. Vi vill ha en riktig familje dag för FF-familjen, säger Lucas Nilsson, drivande i arrangemanget.

Under kvällen kommer det också att arrangeras en femkamp.

– Där kommer man att få skjuta straffsparkar på våra målvakter. Sedan är det en dribblingsbana, prickskytte, passningeskicklighet, och fotbollsdart.

På plats blir det korvgrillning och under evenemanget kommer man också att få chansen att se omklädningsrummen.

– Man kommer att få komma väldigt nära. Vi kommer öppna upp oss för alla som vill. Vi vill bli lite mer tillgängliga och få våra ungdomar att komma närmare seniorlaget. Vi är ju en förening och och vi ska få ihop föreningen ännu mer. Man ska känna att man får ta del av hela den stämningen med arenan och allt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar