Laddar

Stjärnprofilens hyllning till Kalmar

Bingo Rimér vann publikens hjärta under årets Ironman i Kalmar. Nu korar han loppet till det allra bästa han genomfört.

delningar

Förutom simning, cykling och löpning bjöd Bingo Rimér på dans och statusuppdateringar på sina sociala medier-konton under tävlingens gång, något som gjorde honom populär bland alla som samlats för att följa det omtyckta eventet.

Nu visar det sig att även Kalmar lyckades imponera på stjärnan själv. På nyårsdagen la han nämligen upp en bild på Instagram där han summerade sitt år och konstaterade att av de tio hårda lopp han deltagit i, vilka bland annat var Vasaloppet och Stockholm Marathon, låg Ironman i topp.

”Roligaste loppet var helt klart Ironman i Kalmar”, skriver han.

Det som enligt Bingo Rimér gjorde det var publikens hyllningar och stöd, vilka bidrog till att han kunde komma i mål efter 12 timmar och 57 minuter. I sin uppdatering på Instagram avslöjar han även att han ser väldigt mycket fram emot att komma tillbaka till Kalmar för att återigen ta sig igenom banan.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.