Stökig helg i Kalmar: "Slagsmål"

En misshandel ska ha skett på Larmtorget utanför Krögers. - Foto: Dennis Johansson

Flera fall av misshandel har skett.

delningar

Vid halv ett-tiden på fredagsnatten har polisen blivit larmade till Krögers då en 20-årig person ska ha uppträtt stökigt. 20-åringen ska ha slagit en annan man i ansiktet samt har han varit så pass berusad att han blivit omhändertagen och fått sova ruset av sig i fyllecell. Polisen förhörde 20-åringen när han hade nyktrat till. Han är nu misstänkt för misshandel.

Vid ett-tiden på fredagsnatten har ytterligare en misshandel skett. Denna gången på Larmtorget utanför Krögers. En 19-årig man ska då ha slagit en 21-årig man samt en 19-årig kvinna. Den 19-åriga mannen är misstänkt för misshandel.

Ytterligare en misshandel skedde men denna gången under lördagsnatten vid 03.19. En polispatrull passerade då MAXTrädgårdsgatan och fick då syn på ett pågående slagsmål.

– Patrullen går då fram till slagsmålet och ser en misstänkt person som är 25 år. Han ska slagit med öppen handflata och knutnäve. Personen som har blivit slagen är en 21-årig man som ska ha fått en svullen läpp och någon sårskada, säger Annette Norrsén, vid polisen i Kalmar län.

25-åringen är misstänkt för misshandel.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar