Laddar

Stort yogaupprop mot barncancer – Kalmargym engagerar sig

I helgen arrangeras Yoga of Hope och målet är att få in pengar till Barncancerfonden.

delningar

Yoga of Hope är ett globalt event och syftet är att väcka uppmärksamhet och samla in pengar till kampen mot barncancer. Malkars Västra är ett av alla träningscenter som engagerar sig och vill göra skillnad.

– Den här dagen är för ett gott ändamål. Det finns många fonder man vill gynna, men just Barncancerfonden tycker vi är viktigt att kunna vara med och bidra till, säger Anna Roudén gruppträningsschef på Malkars.

Yoga of Hope är ett samarbete mellan Yoga Girl, oneOeight, Cuddlings och Barncancerfonden. Deltagaravgiften på 100 kronor går till Barncancerfonden.

– Det är första gången för Yoga of Hope och vi kommer ha tre olika yogaklasser. Vi har tidigare anordnat Spin of Hope på Malkars och det har varit en stor hit.

Det har varit ett stort intresse för eventet och ett av passen är redan fullbokat. I nuläget finns det fortfarande platser kvar till de två andra passen.

– Så ett par tusenlappar har vi redan samlat in, vilket är väldigt kul. Det spelar ingen roll vilken typ av yoga man utövar, alla är välkomna att delta, nybörjare som erfaren, säger Anna Roudén.

Relaterade artiklar