Laddar

Stortalangen skadefri – nu vill han producera poäng

FBC-backen Adam Nilsson är tillbaka efter lårskada – igen. "Det blir mycket styrkeövningar för benet".

delningar

Sju minuter in i den allsvenska premiären mot Lindås brast 17-åriga Adam Nilssons vänstra lårmuskel. Efter rehab var han tillbaka i omgång sju och spelade matcherna mot Craftstaden och Fagerhult Habo. Bakslaget kom omgående och mot IBF Göteborg saknades återigen Nilsson i laguppställningen.

– Jag har egentligen bara spelat två matcher i år. Nu gäller det att komma igång och hålla igång. Det blir mycket styrkeövningar för benet, mycket gummibandsträning för att stärka upp baksidan, säger Adam Nilsson.

På söndag ställs formstarka FBC Kalmarsund mot Örebrolaget Lillån IBK på bortaplan. FBC är ute efter att ta fjärde raka trepoängaren.

– Jag vet inte så mycket om Lillån men jag tror de slog IBF Örebro i derbyt (11–8 till Lillån). Hoppas att jag kan ta en plats i andrafemman och börja producera lite också, säger Nilsson som inte har noterats för någon poäng under säsongen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.