Laddar

Ströp sin fru med sjal – åtalas

Mannen i 20-årsåldern åtalas nu för flera brott.

1 person har regerat på denna nyheten

delningar

En man i 20-årsåldern åtalas nu vid Kalmar tingsrätt för flera fall av grov kvinnofridskränkning mellan maj 2017 och juni 2018.

I slutet av november eller början av december 2017 ska mannen misshandlat sin fru genom att dra henne in i sovrummet och där utdela fyra slag med öppen hand mot hennes ansikte. Senare i december ska han slagit henne i ansiktet och i ryggen samt tagit strupgrepp om hennes hals.

Och i början av juni ska han slagit, sparkat och försökt strypa henne med en sjal. Vid samma tillfälle ska han även hotat att anitngen skära halsen av henne eller kasta henne ned från balkongen. Enligt åtalet ska han vid flertalet gånger, mellan maj 2017 och juni 2018, dödshotat kvinnan.

Händelserna ska ha utspelat sig i deras bostad i Kalmar. Nu åtalas mannen för grov kvinnofridskränkning och åklagaren yrkar att han ska utvisas från landet.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.