Laddar

Succé för tjejkväll på stan: ”Vi är jättenöjda”

"Våra butiker och restauranger har verkligen engagerat sig i detta vilket är en förutsättning för att det ska bli så lyckat", säger Lisa Söderholm, centrumutvecklare Kalmar City.

delningar

Under torsdagskvällen bjöd Kalmar City och alla dess butiker in till tjejkväll på Kvarnholmen och Baronen. Rosa ballonger prydde butikerna och ett och annat glas med rosa bubbel delades ut till shoppingglada besökare. I Baronen bjöds det bland annat på modevisning där vårens och sommarens senaste kläder visades upp.

– Vi är jättenöjda med kvällen! Det var härligt att se så många shoppingsugna besökare på en och samma gång! Stämningen var på topp och jag pratade med många nöjda, både besökare och handlare. Våra butiker och restauranger har verkligen engagerat sig i detta vilket är en förutsättning för att det ska bli så lyckat, säger Lisa Söderholm, centrumutvecklare Kalmar City.

Hon säger också att man gärna gör något liknande i framtiden.

– Vi får se vad vi hittar på nästa gång. Det viktiga är att vi skapar rätt förutsättningar för en lyckad kväll. Syftet är att skapa ett festligt tillfälle där alla våra näringsidkare får visa upp sina grymma verksamheter samt att skapa en inspirerande upplevelse för besökarna. Vi har alla förutsättningar för just detta med ett fantastiskt utbud och en unik historisk arena, avslutar hon.

Relaterade artiklar