Succéklubben rycker i KFF:s mittback – som väntar på rödvitt bud

Enligt uppgifter till 24Kalmar.se är Jönköpings Södra, på väg mot allsvenskt spel 2016, ute efter Markus Thorbjörnsson – samtidigt som mittbacken har börjat prata förlängning med Kalmar FF.

delningar

Kalmar FF har fyra mittbackar med utgående kontrakt: Markus Thorbjörnsson, Marcus Nilsson, Nenad Djordjevic samt Ludvig Öhman som är avstängd mot Malmö FF på lördag.

KFF:s förlängningssnack med Thorbjörnsson låg nere under sommaren och större delen av hösten men nu pratar de båda parterna igen.

– Det stämmer. Borstam (KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam) ska komma med ett förslag, jag väntar på honom, säger Markus Thorbjörnsson.

Jönköpings Södra, superettans serieledare som kan bli klart för allsvenskt spel i helgen, är en klubb som rycker i Markus Thorbjörnsson, enligt uppgifter till 24Kalmar.

– Det vet jag inget om. Jag har sagt till min agent (Carl Fhager) att jag inte vill ha reda på något nu. Jag vill koncentrera mig på Kalmar och de tre matcher vi har kvar. Vi ska fixa det här först så får jag ta det andra sedan.

Markus Thorbjörnsson var utlånad från KFF till just J-Södra 2010. Under lånet spelade han tolv matcher i superettan och gjorde ett gott intryck på Stadsparksvallen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.