Supportrarna nöjda efter årsmötet: "En bra nystart"

Joakim Persson, supporterunionens ordförande. - Foto: Carl Winsth

Fyra nya styrelsemedlemmar valdes in på årsmötet. "Väldigt vettiga namn som tar styrelsen i lite nyare riktning".

delningar

Guldfågeln Arena under onsdagskvällen var det dags för Kalmar FF:s årsmöte. Efter höstens och vinterns turbulens i Kalmar FF var onsdagskvällens årsmöte mer intressant än tidigare vilket märktes på antalet medlemmar som var på plats.

Vald som ny ordförande i föreningen blev Jonas Persson efter att ha fått ett mer eller mindre enhälligt ja från medlemmarna som var på plats. Dessutom valdes fyra nya styrelsemedlemmar in, Martin Bergvall Nilsson, Johan Göransson, Joachim Lantz och Maria Schwarz.

– Nu känner jag inte alla personer i styrelsen, jag vet vem Joachim Lantz är och Martin (Bergvall Nilsson) känner jag också, men det känns som en bra nystart för styrelsen och jag önskar dem all lycka till, säger Andreas Treffenberg, en av de supportrar som varit drivande styrelsefrågan, till 24Kalmar efter årsmötet.

Nöjd var också supporterunionens ordförande Joakim Persson.

– Jag är jättenöjd med de som har kommit in och det kändes som väldigt vettiga namn som tar styrelsen i lite nyare riktning. För, med all respekt, så kan jag tycka att styrelsen har varit ganska så enformig. Men de som har kommit in nu så blir det lite mer mångfald med lite bredare erfarenheter, så det tycker jag känns jättebra.

Under årsmötet behandlades även fem motioner, två utav dem kom från supporterunionen som önskade representation i styrelsen samt en motion om det allsvenska spelschemat. Två motioner som båda skapade debatt.

– Det här var ett av de mest händelserika årsmötena på ett tag. Det var kul med lite diskussion och liv och rörelse. Det var ett bra och kul möte. Sen var det lite tråkigt att vi inte fick igenom någon motion, men det var ändå skönt att det blev lite debatt. Vi får se vad som händer under året.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar

I samarbete med annonsör

Folkhögskolan för nya möjligheter

Högalids Folkhögskola är för många elever ett startskott till högre utbildning och nya yrkesmöjligheter.