Laddar

Sveriges bästa frisörföretag finns i Kalmar

Bergfeldt's Frisörer vann under lördagskvällen pris som "Årets frisörföretagare i Sverige" på en gala i Stockholm. Och inte nog med det, på Guldfesten i Kalmar utsågs de till "Årets hantverkare". "Nu ska vi bada på Sergels torg", säger en överlycklig Gunilla Bergfeldt.

delningar

Det var tre företag som var nominerade till ”Årets frisörföretagare i Sverige” 2015. När nomineringen lästet upp från frisörgalan i Stockholm under lördagskvällen trodde inte Gunilla Bergfeldt och hennes medarbetare att det var sant.

– Det här händer inte oss, det är ju vår nominering som juryn läste upp, helt fantastiskt, säger hon efter att ha fått priset.

Med en stenhård konkurrens med övriga frisörsalonger i Sverige kan alltså nu Gunilla och Greger Bergfeldt titulera sig som Sveriges bästa frisörföretagare.

Inte nog med det. På Guldfesten i Kalmar blev företaget utsedda till ”Årets hantverkare”. Vilken guldkväll för Bergfeldt’s Frisörer.

– Envishet, nyfikenhet och ödmjukhet är nycklarna till företagande, avslutar Gunilla innan festen i Stockholmsnatten fortsätter.