Laddar

Therese masserar kunder och kommunicerar med änglar

Ett år efter starten av sitt företag vet Therese Norén att hon hittat helt rätt i sitt yrkesliv.

delningar

Den 17 november firade Therese Norén ett år med sitt företag Prisma Kropp & Själ i Trekanten. Hon erbjuder massage och då särskilt aromaterapi eller regndroppsmassage som går ut på att man masserar in eteriska oljor i huden som ska hjälpa mot smärtor och även till att stärka immunförsvaret.

– Jag använder bara starkt koncentrerade oljor av bästa kvalité som är tillverkade av olika växter. Man masserar in dem och så verkar de inifrån kroppen. Basilikaolja är till exempel muskelavslappnande, berättar Therese.

Regndroppsmassagen erbjuder hon även till djur, bland annat hästar och hundar.

– Man masserar in oljan under pälsen och de reagerar väldigt positivt. Min hund var tidigare väldigt rädd när vi var ute och gick men efter att jag masserat in en relaxationsolja på hennes tassar är hon mycket lugnare och kan gå i kopplet utan problem.

Förutom massagedelen så kombinerar hon verksamheten med att vara ett medium. Sedan hon var liten har hon kommunicerat med vad hon då trodde var spöken men som hon nu insett är änglar. När hon masserar kunder kan de välja till exempel healing och då kanaliserar hon samtidigt de änglabudskap hon får.

– Det är inte alltid jag själv förstår bilderna som jag får upp och det är olika hur mottaglig kunden är men oftast blir de hjälpta av det, berättar Therese.

När man pratar om sånt här är det ju alltid de som är skeptiska och har invändningar. Hur bemöter du det? – Jag brukar inte argumentera med de som är skeptiska. Jag tycker att man kan respektera att vi har olika uppfattning. Det händer att de som varit på vanlig massage här kommer tillbaka och är nyfikna på att få till exempel en healing. Min egna bror är också skeptisk och pratar helst inte om det jag gör, vilket jag respekterar, även om det har hänt att han sagt till andra att jag är ett medium i situationer där spöken kommer upp, säger Therese.

Ibland får Therese särskilda varsel och vet om saker som kommer att hända i förväg. Just tanken om att starta ett eget företaget kom första gången till henne som ett varsel, en plötslig bild i huvudet, trots att hon inte gått i de tankarna tidigare.

– Jag stod och borstade tänderna och ropade helt plötsligt ut ”jag kommer starta ett företag och det kommer hända mycket snabbare än vad jag planerat”. Min man var inte helt övertygad just då men här står jag idag, berättar Therese.

När man får så tydliga bilder, gör inte det att du själv strävar mot den verkligheten? Att det blir som en självförverkligad profetia? – Inte alls. Jag tror på att alla vägar vävs ihop när det är dags så jag känner ingen press på det sättet.

Just nu ger utbildar hon andra i sina färdigheter och planerar också att lära sig själv mer om hypnosterapi och regressionsterapio som går ut på att man går tillbaka och söker information i tidigare liv. Therese ser inte heller några planer på att lämna Trekanten.

– Jag gillar Trekanten och har en stadig ström av kunder här, det finns inga planer på att lämna. Här får du som kund en gratis parkering precis utanför huset och du kan gå direkt in i salongen. Eftersom det ligger lite utanför är det också mycket lugnare. När kunden är klar med massagen så stiger de ut i en lugn miljö.

Therese kunde ingenting om att starta företag när hon väl drog igång men har lärt sig under vägen och hon ångrar inte att hon tog steget.

– Jag var livrädd till en början men det handlade mest om att våga ta steget. Jag träffade Linn som har Salong Klipp och Hudstugan här i Trekanten och jag hyr in mig hos henne. Det har funkat hur bra som helst. Att ha eget företag innebär lite mer jobb men det är det värt.

 

Relaterade artiklar