Laddar

Toppklubbar jagar KFF-spelaren: ”Kommit ett eller annat bud”

Många elitklubbar visar sitt intresse för mittfältaren och agenten Patrik Mörck bekräftar uppgifterna om att intresset kring Ismael intensifierats.

delningar

Den 22-årige brassen Ismael Silva Lima från Kalmar FF har ett år kvar på kontraktet och står inför ett vägval gällande vilket klubbmärke som ska pryda bröstet under säsongen.

Tidigare har det spekulerats i media om att de allsvenska toppklubbarna Malmö FF och AIK varit intresserade av den tekniska centrala mittfältaren.

Enligt uppgifter till 24Malmö.se står det nu mellan fyra alternativ. Kalmar FF, Malmö FF, AIK eller utlandsflytt. Luckan finns att fylla i MFF efter att Enoch Kofi Adu lämnat, samtidigt är truppen fortsatt stark.

AIK har varit i kontakt med Ismael och dessutom kommit med ett personligt förslag. Malmö FF har också visat intresse, vilket ska ha varit ömsesidigt.

Ismaels agent Patrik Mörck kan inte kommentera specifika klubbar men bekräftar att intresset intensifierats.

– Det finns tre, fyra klubbar som är väldigt intresserade. Det har säkert kommit ett eller annat bud men vilka klubbar det rör sig om kommenterar jag aldrig, säger Patrik Mörck.

Nuvarande klubben Kalmar FF är måna om att behålla brassen som gjort succé på mittfältet i år. Enligt uppgifter ska ett nytt löneförslag matcha Ismaels krav, men klubben får nu hoppas på att de attraktiva buden uteblir även om det i så fall ser ut att bli en rejäl tillförsel i kassan.

Text av: Filip Beijer

Relaterade artiklar