Tre års letande av lokal är över – nu öppnar paret sin andra butik: "Äntligen"

Annica Lindblad. - Foto: Carl Winsth

Efter ett kvarts sekel i Borgholm slår de upp dörrarna för en ny butik mitt i Kalmar. "Sett fram emot det här så länge".

delningar

I drygt 25 år har Annica Lindblad och Rolf Hellström drivit Reesport store i Borgholm. Och på torsdagen slår de upp dörrarna för deras nya butik som ligger på Storgatan i Kalmar.

– Det känns fantastiskt, vi har sett fram emot det här så länge och äntligen är allting färdigt, det ska bli så himla roligt, säger Annica.

Öppningen i Kalmar är efterlängtad. Paret har nämligen letat efter en lokal i drygt tre år. Och efter att ha renoverat i nästan två månader känner de sig redo att öppna upp.

– Vi har lagt ned mycket tid och pengar på renoveringen, men vi vet att det kommer att bli en unik butik i Kalmar och vi vill verkligen satsa och göra det här riktigt bra, därför har vi lagt ned så mycket jobb på det.

För att fira öppningen kommer Skostudion att bjuda på dryck och snacks. Dessutom kommer en representant från Skeechers i Stockholm att besöka butiken.

– Sen kommer vi att ha lite olika erbjudanden såklart, säger Annica.

Efter att ha drivit Reesport store i Borgholm i 25 år – kan Annica och Rolf både skor och branschen in- och utantill.

– Vi är väldigt duktig på de här varorna som vi har och någon av oss är alltid i butiken för att ta in vad kunderna frågar efter. Det är väldigt viktigt att inte bara ha personal, utan det ska vara personligt. Det är superviktigt för oss.

– Det är därför som jag tror att de här småbutikerna kommer att finnas kvar – folk vill ha det här personliga bemötandet. Man ska kunna hälsa på varandra och känna igen varandra, det är därför vi vill ligga inne i stan – och inte i en stor galleria. Vi vill erbjuda en butik som är mer personlig helt enkelt.

Satsningen i Kalmar innebär också att butiken i Borgholm, Reesport store, kommer att säljas.

– Efter många tankar så har vi bestämt oss för att sälja nu. Vi har haft den i 25 år och det är många år. Vi har tänkt att vi ska flytta hit till Kalmar länge och idag är Kalmar också en stor turiststad, vilket det kanske inte var förut, så känner vi att det kanske blir lite för mycket utan då satsar vi helhjärtat på Kalmar istället.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar