TV: Drömboende ska säljas – med hjälp av Ranelid

Foto: Pontuz Löfgren AB.

Fastighetsmäklare tar till udda knep för att sälja lyxhus vid havet.

delningar

Sillaskärsvägen 6 vid Boholmarna ligger just nu en villa på 180 kvadratmeter med sjötomt till salu. Priset är satt till 7 975 000 kronor av fastighetsmäklarna Pontuz Löfgren AB. Och på tre dagar har huset fått över 8 000 klick på sajten Hemnet.se.

I sin marknadsföring av bostaden har fastighetsmäklaren tagit hjälp av en känd kulturprofil, nämligen Björn Ranelid.

– Varje människa existerar i endast ett exemplar och när hon är borta kan hon inte ersättas av någon annan. Detsamma gäller för vissa byggnader i Sverige, ty de är unika och enastående.  Så är det med detta hus invid västra sjön i Kalmarsund. Läget och platsen säger allt, säger han om huset i videon.

Huset består av sju rum varav minst tre sovrum. Husets interiör genomsyras av ypperst hög svensk kvalité där det moderna möter den rustika stilen.

– Golv, tak och väggar är skapade med kärlek och en varsam hand.  Med fingerblomman kan man försiktigt lägga handen på en vedeldad spis från Helsingborg. Pelarna från Lidingö är av ett särskilt slag. Kassetterna i ett av taken finner man endast där. En spiraltrappa från bottenplanet leder upp till husets axlar och huvud. Där kan människans fem sinnen mötas i fröjd och lust och betrakta skönheten i det omgivande landskapet, säger Ranelid.

Se huset och Björn Ranelids hela beskrivning av huset i klippet nedan.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar