Laddar

TV: Elms agerande kritiseras: ”Ser ut som han blivit skjuten”

Korrekt agerande eller filmning när Viktor Elm får en smäll i magen? Bedöm själva genom att kolla på klippet.

delningar

Under söndagens match mellan BK Häcken och Kalmar FF delade Mohammed Abubakari ut ett slag i magen på Viktor Elm när bollen inte var i närheten.

Under matchen kan man se hur Elm lägger sig ner och vrider sig i krämpor. Domaren väljer att visa ut Häckenspelaren för slaget i magen. C Mores expert Alexander Axén är dock kritiskt till Elms agerande.

– Jag är i chock. Vi är kollegor, vi är professionella fotbollsspelare. Vad är det här för något? Man kan inte göra så här, man kan inte lägga sig ner för en sådan grej, säger han i C Mores sändning.

Experten Olof Lundh håller med:

– Och framförallt ser man hans enorma överdrift sedan när han rullar, det en så oerhört långsam reaktion. Hade han fått sig en ordentlig smäll hade han ju gått ner direkt. Det ser ut från läktaren som att han blir skjuten, säger han.

Själv sa Viktor Elm så här i halvtid:

– Han slår till mig i magen med sin högerhand. Det var onödigt av honom. Det var egentligen inte så farligt men han slår ändå till mig.

Vad tycker du själv? Är det rätt av Elm att förstärka händelsen eller ska sånt beteende hållas borta från fotbollsplanen? Se incidenten i spelaren nedan.

Relaterade artiklar