TV: Hon öppnar egen klinik: "Som ett barn på julafton"

Monica Landström kommer att få arbeta i nya och fräscha lokaler. - Foto: Mattis Andersson

Kalmarborna får en ny mottagning för sina djur.

delningar

Den 1 juli slår veterinären Monica Landström upp dörrarna för ett nytt kapitel i sitt liv. För första gången ska hon driva en egen klinik, efter att under många år arbetat på större kliniker.

Det är en satsning som Monica är väldigt laddad inför, samtidigt som det pirrar lite i magen när man pratar om det.

– Jag har gjort väldigt stora investeringar här, så jag är lite nervös. Det här kommer ju att motsvara de större djurklinikerna men utan ortopedi. Jag går verkligen all-in nu i början, berättar Monica.

I övrigt kommer det att bli olika operationer och kirurgiska ingrepp på kliniken som blir belägen på Trångsundsvägen, bredvid Liljas, bakom Eko. Det Monica är mest stolt över är att det kommer bli en fristående klinik där man möter samma veterinär varje gång man kommer.

– Det har folk efterfrågat när jag har arbetat tidigare. Ganska ofta så fick jag frågan om att man vill träffa samma veterinär igen. Det är svårt att erbjuda inom en rimlig tid på de större klinikerna.

Trots sin breda utrustning och kompetens kommer kliniken att vara förhållandevis liten. Det är något som Monica bara ser som positivt.

– Här får man ett personligt bemötande och samma veterinär hela tiden. För de som inte vill gå till de större företagen så finns jag där, som ett alternativ.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar