Laddar

TV: Kalmarkillens imitationer gör succé på nätet

Michael Olssons klipp har setts av över 100 000 personer – på ett dygn. "I morse exploderade det".

delningar

I måndags kväll laddade Kalmarbon Michael Olsson upp ett klipp på Facebook där han imiterar tio av årets deltagare i dokusåpan Paradise Hotel. Ett dygn senare hade klippet över 100 000 visningar och runt 1 600 kommentarer.

– I morse exploderade det och sedan har det bara rullat på. Folk taggar varandra hej vilt, säger Olsson och förklarar varför han tror klippet har blivit en sådan succé:

– PH (Paradise Hotel) är ett populärt program i den målgruppen som använder Facebook, det är nog därför det har gått så bra. Sedan säger deltagarna en hel del roliga saker som det är lätt att göra humor av.

Klippet är inspelat i Olssons lägenhet på Långviken. En kamera på stativ, en mikrofon och ett enkelt redigeringsprogram på datorn var allt som krävdes. Manus har han skrivit själv.

– Jag är mitt eget produktionsbolag, säger Olsson och skrattar.

Flera av deltagarna som imiteras har själva sett och kommenterat klippet.

– De verkar ta det på rätt sätt, med en klackspark. Jag tror och hoppas att de tycker det är roligt att jag driver lite med dem.

Klicka på spelaren högst upp i artikeln för att se imitationerna av Paradise Hotel-deltagarna.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.