Laddar

TV: Kommunalrådet inviger superbryggan med ”bomben”

I söndags var det dags för invigning av den 160 meter långa jättebryggan i Vita Sand.

delningar

24Kalmar har tidigare rapporterat om byggandet av den nya jättebryggan i Vita sand i Hagby, söder om Kalmar. Satsningen kostar sex miljoner kronor och bryggan sträcker sig cirka 160 meter ut i havet.

På söndagen var det dags för officiell invigning och kommunalrådet Johan Persson (S) passade på att ta ett dopp. Han hoppades från bryggan i den klassiska ”bomben”.

Det var kommunalrådet själv som postade badfilmen på sin Facebooksida. På måndagsmorgonen hade filmklippet fått närmare 1000 likes.

– Vi jobbar både för landsbygden och för centrum av Kalmar kommun. Vita sand är en av kommunens finaste badstränder så vi är mycket stolta över att få visa upp vår satsning som gynnar både lokalbefolkningen och turismen, säger Johanna Petersson (C), ordförande i servicenämnden.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.