Laddar

TV-profilerna ordnar träningsweekend på Öland

"Jag älskar Öland och kommer alltid ha en koppling dit."

delningar

I början av juni nästa år anordnar bloggerskan och inspiratören My Martens, känd från tv-programmet Ensam mamma söker och Sabina Dufberg, tidigare tränare i succéprogrammet Biggest Loser, en träningsweekend på Hotel Skansen i Färjestaden.

– Sabina är en väletablerad träningsprofil och även en privat vän till mig, så vi tänkte att vi skulle slå våra kloka huvuden ihop och fixa den här helgen. Jag älskar Öland och kommer alltid ha en koppling dit, så det var självklart för mig att vi skulle förlägga det i Färjestaden på Hotel Skansen, som är en personlig favorit, säger My Martens, som drev eget företag på Öland tidigare med det välkända varumärket My´s blommor.

Numera har hon sin bas i Stockholm där hon arbetar inom wellness-branschen, samtidigt som hon utbildar sig till mäklare.

– Även om jag bor i Stockholm så har jag en lägenhet kvar i Färjestaden som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tänker visa upp lite smultronställen i Färjestaden och på Öland, som till exempel hamnen i Färjestaden, Ölands choklad och flera andra platser.

Utöver de tre träningspassen kommer deltagarna även få en föreläsning av Sabina Dufberg där hon förmedlar nyckeln till långsiktig hälsa.

  Foto: Pressbild.

– Sabina kommer hålla i tre träningspass, där jag bistår och ”teknik-korrar”, och jag kommer hålla i ett eget pass, säger My Martens.

Passen kommer äga rum både inomhus och utomhus.

– Det är lite väderberoende och syftet med helgen är att få med helhetskänslan med välmående. Man kan unna sig, dricka gott och äta gott, bara man rör på sig.

Hur många platser har ni? – Vi har inte stängt några dörrar där, utan vi håller det öppet. Man kan antingen boka hela helgen eller komma på lördagen med övernattning till söndagen, och så har vi ett alternativ för Kalmarborna och ölänningarna, där de får vara med på allt vi gör, bortsett från boendet på Skansen.

Om initiativet faller väl ut kan det bli ett stående inslag varje sommar – till och med kanske ännu tätare än så.

– Vem vet? Det kanske blir så himla bra att vi hittar på något under vinterhalvåret också. Hur som helst vill jag hemskt gärna förmedla att träningen får mig att må så himla mycket bättre – och vill uppmuntra andra till det.

Träningshelgen äger rum den 2 och 3 juni nästa år – och du kan läsa mer om evenemanget på My Martens blogg.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.