TV: Så ska de locka storpublik till Björkvallen: "Min idé"

Inför årets konsert med Arvingarna har arrangören producerat en reklamfilm.

delningar

I fjol arrangerade Ola Nilsson från Stenåsa en spelning med Arvingarna på Björkvallen på östra sidan. Spelningen blev en dokumentärfilm producerad av Marcus från Walkin Media.

Arvingarna bestämde sig tidigt att de ville komma tillbaka till Öland för ytterligare en spelning. Den 31 augusti är det återigen dags och inför årets konsert har arrangören Ola Nilsson tillsammans med SSG IF:s sportchef Pontus Björk spelat in en reklamfilm till evenemanget. Filmen är även denna gång producerad av Marcus från Walkin Media.

Ola Nilsson, Arvingarna och Markus från Walkin Media.

– Det var min idé och jag frågade Marcus om han var sugen på att göra en film igen och då tyckte han att jag skulle skriva ihop ett manus. Under tiden jag skrev ihop manuset satt jag bara och tänkte på Pontus Björk och att jag ville ha med honom. Jag skrev manuset efter honom. Han har ju en komiker inom sig och när jag frågade honom om han ville vara med fick jag bara positiva reaktioner. Den blev jädrigt bra, säger Ola Nilsson.

Alla intäkter, som biljettpengar och matförsäljning, under konsertkvällen kommer att gå direkt till SSG IF:s idrottssektion.

– Förra året fick idrottssektionen 50 000 kronor och detta året är målet att dubbla summan och få ihop minst 100 000 kronor, säger Ola Nilsson.

Ola Nilsson ser väldigt mycket fram emot konserten.

– Jag gör detta för att jag tycker det är roligt att hålla på med. Det är min grej utöver bonneriet. Jag vill att alla ska ha en rolig kväll. Men jag gör det också för att det ska gynna ungdomarna i fotbollsföreningen och i innebandyföreningen, säger Ola.

Ola Nilsson i reklamfilmen.

Pontus Björk i reklamfilmen.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar