TV-succén på väg tillbaka: "Vi fick frågan i vintras"

"De fyra säsongerna som varit visas i repris nu och det är ett jättebra, starkt program för Kanal 5", säger Anna Barkevall. - Foto: Arkiv

Efter fyra lyckade säsonger – nu kan nya inspelningar äga rum: "Det är en ny nivå av campinglivet nu"

delningar

TV-programmet Böda Camping är på väg tillbaka. I slutet av juli kommer en pilotinspelning att äga rum under två dagar på Böda Sand.

– Vi fick frågan i vintras om vi ville köra. De fyra säsongerna som varit visas i repris nu och det är ett jättebra, starkt program för Kanal 5. Det är många som efterfrågar att programmet ska komma tillbaka, repriserna går väldigt bra. Det är jätteroligt, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

Den första säsongen av programmet spelades in 2010. Sammanlagt skapades fyra säsonger av den populära serien. Efter tre raka inspelningsår kom ett uppehåll under sommaren 2013, innan den sista säsongen spelades in 2014. Det mesta talar nu för att en fullfjädrad comeback kommer att ske under 2019.

– Det är mycket som har hänt på nio år och vi vill visa upp nya Böda Sand. Det är en ny nivå av campinglivet och mycket har förändrats. Hela grejen gällande vad man gör på en camping har förändrats och sport och träning har tagit en stor del. Det följer samhällsutvecklingen.

Varför tog det slut efter 2014?

– Det var nog främst på grund av att TV-branschen förändrades med omstruktureringar, gällande hur man skulle producera sina egna program eller inte, och liknande.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar