Två fall av misshandel i natt: "Lite småstök på fyllan"

Foto: Michael Hoffman, Mostphotos - Foto: Mostphotos

Två rapporter om misshandel på Kalmarkrogar under natten till lördag.

delningar

Natten mellan fredag och lördag skrevs två separata rapporter om misshandel i Kalmar. En gäller en misstänkt misshandel på Harrys, där en man född -99 omhändertagits enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks ha slagit en annan man i ansiktet i trappan på Harrys.

– Det har varit lite småstök på fyllan i natt. När polisen är på plats på Harrys för omhändertagandet kommer det fram en man född -90 och berättar att han blivit misshandlad av mannen född -99. Vi tar upp anmälan. Han har blivit slagen i ansiktet, men på grund av berusningsgrad kunde inget ordentligt förhör hållas. Det har upprättats en anmälan, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral region Syd vid 08-tiden på lördagsmorgonen.

Det har ännu inte skrivits någon anmälan gällande den andra misstänkta misshandeln i Kalmar som inträffade på Krögers. Där ska en målsägande född -95 ha fått ett slag i ansiktet.

– Men vi vet inte vad han har blivit slagen med. Han har ett större sår på ansikte som krävt kontroll på sjukhuset, säger Kim Hild.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar