Laddar

Två fall av misshandel i natt: "Lite småstök på fyllan"

Foto: Michael Hoffman, Mostphotos - Foto: Mostphotos

Två rapporter om misshandel på Kalmarkrogar under natten till lördag.

delningar

Natten mellan fredag och lördag skrevs två separata rapporter om misshandel i Kalmar. En gäller en misstänkt misshandel på Harrys, där en man född -99 omhändertagits enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks ha slagit en annan man i ansiktet i trappan på Harrys.

– Det har varit lite småstök på fyllan i natt. När polisen är på plats på Harrys för omhändertagandet kommer det fram en man född -90 och berättar att han blivit misshandlad av mannen född -99. Vi tar upp anmälan. Han har blivit slagen i ansiktet, men på grund av berusningsgrad kunde inget ordentligt förhör hållas. Det har upprättats en anmälan, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral region Syd vid 08-tiden på lördagsmorgonen.

Det har ännu inte skrivits någon anmälan gällande den andra misstänkta misshandeln i Kalmar som inträffade på Krögers. Där ska en målsägande född -95 ha fått ett slag i ansiktet.

– Men vi vet inte vad han har blivit slagen med. Han har ett större sår på ansikte som krävt kontroll på sjukhuset, säger Kim Hild.

Relaterade artiklar