Laddar

Ungdomarnas stora sommarfest intar Kalmarsalen

Under fredagskvällen arrangeras den nyktra sommarfesten "School's out". Alla ungdomar mellan sjunde klass och gymnasiet är välkomna. "Det kommer bli grymt häftigt".

delningar

Organisationen Ung i Kalmar arrangerar ”School’s out” tillsammans med Kultur- och fritidsförvaltningen, Socialförvaltningen, Barn- och ungdomsförvaltningen och Kalmarsunds gymnasieförbund.

Ung i Kalmar har även ett nära samarbete med Kalmar mot droger som arbetar mycket med riskfällor för ungdomarna i området. Därför finns det också nolltolerans gällande alla typer av alkohol och droger på festen.

– Vårt mål med det här evenemanget är att ungdomarna ska hålla sig nyktra under skolavslutningsveckan helt enkelt, och att vi ska kunna erbjuda något roligt för alla, berättar AnnSofi Hellström, ungdomshandledare hos Ung i Kalmar.

– Förra året fick festen flyttas från slottet till Kalmarsalen och vi tyckte det var så häftigt där, så nu kör vi det i år igen, fortsätter hon.

Likt Kalmarsalens klubbkoncept kommer stolarna att flyttas bort för att göra plats för ett massivt dansgolv som DJ Robin Fredsson och Youtube-kändisen Ben Mitkus kommer fylla med musik och aktiviteter.

Det blir grymt häftigt, det kommer finnas alkoholfri bar, en stor LED-vägg och en lounge med härlig sommarfeeling också där man kan sitta och hänga lite. Så många coola grejer som möjligt alltså, för en riktigt rolig upplevelse, säger AnnSofi.

”School’s out” går av stapeln i Kalmarsalen klockan 20.00 på fredagskvällen och biljetter finns att köpa hos Ticketmaster.

Relaterade artiklar