Unika sommarklubben återkommer

Sveriges bästa DJ:s och Kalmars enda utomhusdansgolv ska locka tusentals festsugna till Park Hermina i sommar. "Det ska bli den bästa sommaren hittills".

delningar

För tredje sommaren i rad kommer Park Hermina att bli sommarklubb. Nio lördagar med start den 29 juni kommer några av Sveriges hetaste nattklubbs-DJ:s till Park för att bjuda besökarna på show. Dessutom kommer söndagskvällarna i juli fyllas med underhållning, men då med Park Herminas stand up koncept.

Efter två succésomrar ser Mighty Event, som står för underhållningen, fram emot årets sommar – som ska bli den bästa någonsin.

– Vi försöker alltid att förbättra klubben på alla möjliga sätt. I år satsar vi på att ta hit de bästa nattklubbs-DJ-serna i Sverige, där det blir olika varje lördag, förklarar Aris Diminikos, från Mighty Event.

Och trots att man har varit förskonade från dåligt väder de föregående somrarna, underlättar Park Herminas nya sol- och regntak. För det som gör nattklubbskvällarna på Park unika är just det faktum att man är utomhus, menar Aris.

– Det finns ingen annan nattklubb i Kalmar som har ett dansgolv utomhus. Förut fanns ju vallen, men det finns inte kvar längre.

Den fina responsen från föregående år har inte låtit vänta på sig. Till premiärkvällen har folk redan börjar boka bord – och då har inte ens eventet släppts än.

– Folk är verkligen jättetaggade och det har varit två helt fulla somrar. De första borden rök redan för en månad sen, så det märks att det finns ett stort intresse, säger Aris.

Hur fungerar samarbetet med Park Hermina?

– Det funkar utmärkt. Vi står för nöjesbiten som har med nattklubb att göra och de står för resten kan man säga.

Likt föregående år kommer kvällarna att vara unika med olika teman. Några favoriter är kvar och några nyheter kommer att presenteras menar Aris. Och sommaren, den kommer att avslutas med en riktig knall.

– Det kommer att bli en hemlig bokning som vi inte har tillkännagivit än. Det gör vi nog i mitten av sommaren, men det kommer att bli grymt.

Björn Björkman

För Björn Björkman, som är barchef, är somrarna på Park Hermina något alldeles extra.

– Jag blir nästan avundsjuk på de som är på plats när jag jobbar och man känner att man gärna hade varit på dansgolvet. Men man sover gott efter sådan här kväll, säger Björn som har varit med på resan ända sedan det drog igång för ett par somrar sen.

– Sverige har inte så många utomhusnattklubbar i en sådan här fin miljö som man kan tycka att det är. Det finns ett par stycken, men inte här runtomkring. Det känns inte som att man är i Sverige.

Vad skiljer sig mot föregående år?

– Det är 100 procent vädersäkert, svarar Björn och syftar på taket över uteserveringen.

– Man kan bygga ljud och ljus på ett helt annat sätt och det kommer att finnas extremt mycket möjligheter. Det kommer att bli den bästa sommaren hittills, inte någonsin – för det är många år kvar på det här projektet.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar