Laddar

Unikt boende prisas av internetjätte: ”Jättekul”

Centralt B&B i Kalmar har lyckats hålla gästerna glada och skaffat sig ett högt kundbetyg.

delningar

Booking.com har gjort en sammanställning över alla boenden i de 218 länderna som är registrerade på sajten. De bästa har belönats med ett pris för sina fina betyg som baseras på kundernas recensioner.

Ett av de svenska boendena som får ta emot ett pris för 2017, som sajten även själva lyfter fram som ett fantastiskt boende, är Kattrumpan B&B.

– Jag visste inte ens att vi fått ett pris men det är givetvis jättekul, säger Helene Strimfors när 24Kalmar ringer upp henne.

 

Hon och hennes man Björn har drivit B&B i knappt sju år och kundbetygen har alltid varit höga trots att de pendlat lite upp och ner. För tillfället ligger de på fantastiska 9,5. Medelvärdet för de boenden som prisats i Sverige ligger endast på 8,6.

– Det är ett unikt boende och många gillar att det är litet, personligt och lugnt. Det är många som har tröttnat på att bo på hotell så det är roligt att de tycker om att vara här istället. Gäster vill gärna ha unika boenden och mitt lilla B&B är ett sånt.

Huset ligger precis bakom Tullhuset och har utsikt över Kalmars hamn.

– Man kan landa i en lugn miljö och det är många som behöver det i vardagen. Jag har väldigt många återkommande gäster som gärna kommer hit igen vilket alltid är roligt, säger Helene.

Kolla in bilderna från Kattrumpan B&B när 24Kalmar hälsade på där förra vintern.