Laddar

Lindsdalskaptenen vänder hem till moderklubben: ”Calle är klar”

Efter många, många år i Lindsdals IF lämnar 28-årige Carl Sahlén klubb. En flytt till Stockholm gör att Sahlén väljer att trappa ned i nyblivna division 4-klubben Mörbylånga Goif. "Calle är klar", säger Mörbylångas sportchef Anders Larsson.

delningar

I helgen var vännerna Tomas Waller, Fredrik Sturesson och Lindsdalskaptenen Carl Sahlén i Stockholm och såg Sverige mot Danmark i EM-kvalet. Under lördagskvällen fick Mörbylånga Goif:s sportchef Anders Larsson strålande besked.

– Ja, de höll på att skicka sms om att han hade bestämt sig för att komma hem. Jag ska pungknäcka Fredrik och Tomas om det inte stämmer. Calle är klar, säger Anders Larsson.

En flytt till Stockholm gör att 28-årige backen Carl Sahlén väljer att varva ned i moderklubben.

– Han har kontrakt till den sista november. Efter det ska han vara spelklar för oss. Tyvärr flyttar han vid årsskiftet. Han missar Rällacupen den 5 december eftersom han jobbar. Men den 12 december hoppas han kunna vara med i Rocknebys cup i Kalmars sporthall, säger Larsson, som hoppas på mer:

– Han kommer givetvis inte att träna med oss, men någon match hoppas jag att han ska kunna spela med oss på gräset. Jag tror att han var 15 år när han lämnade oss. Det är några år sedan.

När 24Kalmar får tag på Calle Sahlén på telefon är han fåordig.

– Du får ringa i nästa vecka, säger Sahlén.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.