Laddar

Utspelade med en man mer: ”Det är skitdåligt rent ut sagt”

Kalmar FF-kaptenen var minst sagt upprörd efter lagets svaga insats på Bravida Arena.

delningar

Redan innan matchen mot BK Häcken fick spelarna i Kalmar FF reda på att det allsvenska kontraktet var säkrat i och med Hammarbys seger över Sundsvall. Men istället för att spela ut hela sitt register såg det ut som att spelarna tagit semester.

– Uppenbarligen är det svårt att ladda på när man fått veta att allt är klart. Det är pinsamt att se. Ingen vill gå in i dueller och vi joggar bara runt. Det är skitdåligt rent ut sagt, sa Viktor Elm i Cmores sändning.

I slutet av första halvlek blev Häckens Mohammed Abubakari utvisad efter att ha slagit till KFF-kaptenen i magen. En situation där flera har reagerat och påstått att Elm filmat.

– Han slår till mig, det ser alla på filmen och jag filmar inte. Han slåss och det gör man inte på en fotbollsplan, det hör inte till.

I inledningen av andra halvlek filmade Paulinho till sig en straff som han själv förvaltade fram till 1-0.

– Snart orkar jag inte diskutera fler sådana situationer. Jag tycker att kontakten är utanför och sedan väntar han med att trilla innanför straffområdet. Jag tycker inte att det tillhör fotbollen. Det blir mer sånt och de största stjärnorna gör så. Paulinho håller på så hela tiden, sa Elm till Cmore.

Trots en man mer på banan i över 45 minuter för Kalmar FF var det Häcken som fortsatte att diktera villkoren hemma på plastgräset på Bravida Arena. 2-0-målet kom med mindre än 20 minuter kvar på nick av Nasiru Mohammed.

Relaterade artiklar