Laddar

Välkänd husvagnsbutik köps upp: ”Möjlighet att växa ännu mer”

Kalmar Husvagn & Fritid har funnits i 35 år. Nu är det klart att man blir Forsbergs Fritidscenters 7:e butik i landet. "Nu spelar vi i den högsta ligan".

delningar

1982 grundades Kalmar Husvagn & Fritid av Leif Persson. Han driver anläggningen tillsammans med sina söner Andreas och Martin. Företaget har tolv anställda i nuläget och omsatte förra året cirka 120 miljoner kronor – en kraftig ökning från 2012 då man låg på 80 miljoner.

Genom ett uppköp blir det nu koncernen Forsbergs Fritidscenter som öppnar i Kalmar och detta blir deras 7:e center i Sverige.

– Äran att få vara en del av Sveriges, i vår bransch, största företag känns fantastisk. Vi får möjlighet att växa ännu mer och att ha en professionell koncern som backar oss i våra beslut känns betryggande. Nu spelar vi i den högsta ligan, säger Anders Persson på Kalmar Husvagn & Fritid i ett pressmeddelande.

Forsbergs Fritidscenter finns sedan tidigare i Stockholm, Mantorp, Borlänge, Karlstad, Hyssna och Bjuv.

– Kalmar Husvagn & Fritid har servat sina kunder lysande under sina 35 år i branschen och det kommer vi att fortsätta med. Anläggningen som ligger centralt i Kalmar ser vi som ett perfekt komplement till våra övriga anläggningar, säger Christian Forsberg.

Nu kommer butiken ha en nyinvigning i samband med att man har öppet i påsk.

– Det har tagit oss 35 arbetsamma och lärorika år att nå hit och att vi nu får denna möjlighet är ett fint kvitto på att vi jobbat på rätt sätt.” säger Andreas Persson.