Laddar

Världsstjärnan kommer till Kalmar: ”Den största vi har haft här”

Det är inte omöjligt att man rullar ut den röda mattan för att ta emot det väntade limousineentouraget.

delningar

Den 7 april kommer den jamaicansk-amerikanska artisten Sean Kingston till Kalmar för att uppträda på Sandra.

– Han gjorde några stopp i höstas i Sverige och fick otroligt bra respons. Han sålde ut varenda klubb så varför skulle han inte vilja komma tillbaka hit? Tack vare kontakter så gick det att få hit honom till Sandra, säger Linus Sundvall.

Han är mest känd för låten Beautiful Girls och gjorde låten Eenie Meenie tillsammans med Justin Bieber i början av hans karriär. Sean Kingston har även skrivit låtar tillsammans med

– Det kanske inte är så många som vet att det är just han som gjort de låtarna. Han har ändå över 9 miljoner fans på Facebook, har legat etta på Billboard och har över en miljard streams på Spotify. Han är den största artisten vi haft här, det är skitroligt.

Kommer ni att hitta på något mer den kvällen? – Man vet aldrig med oss, får vi feeling så kan det bli något mer. Det finns utrymme om något kul dyker upp. Folket verkar tycka att det är kul när vi kör på våra temakvällar, det är kul att nischa och identitetsmärka det. Folk ska kunna säga till exempel ”minns ni sommarfesten?”

Oavsett om man väljer att göra ett tema av kvällen så lär det bli spektakulärt när Sean Kingston gör entré på nöjeskrogen.

– Vi får se om det kommer ett limousineentourage, det är mycket sånt med hemligt hotell och allt, avslutar Linus.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.