Växande bolag rekryterar meriterad chef: "Bubblar i Kalmar"

Jennie Isberg vill ta Kalmars företag till nya höjder. - Foto: Pressbild

Efter uppköp i Kalmar siktar man på att växa.

delningar

Jennie Isberg tillträder som vice VD för reklam- och kommunikationsbyrån GoBrave när de nu startar upp sin verksamhet i Kalmar. Hon kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef för Växjöbostäder.

GoBrave är en fullservicebyrå som hjälper kunder med bland annat webbutveckling, reklam och PR. Företaget finns sedan tidigare i Växjö.

I december förra året köpte man upp Kalmarbyrån Level Seven.

– Vi vill visa Kalmar att det finns en aktör på marknaden som kan erbjuda denna typ av service. Vi kommer att starta upp en byrå med sammanlagt 26 medarbetare och en sådan finns inte sedan tidigare i Kalmar. Det ger en möjlighet för Kalmarbolagen att nu vända sig hit, förklarar Jennie Isberg.

Inom den närmaste framtiden är planen att skapa struktur inom organisationen och bygga upp en plattform.

– Vi går egentligen in i ett mättad marknad, det finns många duktiga byråer liknande oss i Kalmar. Vi har dock ett helhetserbjudande som andra saknar, säger Jennie.

Sett till statistiken är Kalmar egentligen inte en gynnsam stad för företag. Jennie Isberg förklarar dock att GoBrave ser något annat.

– Vi märker att det bubblar i företagsvärlden i Kalmar. Det finns drivande krafter och tillsammans kan vi få företagen att växa.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar