Laddar

Vd:n om nya gymmets ovanliga läge: ”Är annorlunda”

Inga bostadshus i närheten och centrum ligger flera kilometer bort. De ska träna på det nyinvigda gymmet.

delningar

På lördagen invigdes Wellness studios nya gym i Guldfågeln Arena.

– Det känns skitbra. Vi var här till sent igår och har haft lite leveransproblem men det är inget som har hindrat oss från att öppna i dag och vara stolta över det vi ser, säger gymkedjans vd Pelle Ström.

Etableringen är företagets 21:a anläggning och är ”bara” 400 kvadratmeter stor – men på ett sätt står gymmet ändå ut.

– Läget är annorlunda, kan man säga. I stället för att ligga i ett bostadsområde eller i centrum ligger vi i ett stort handelsområde (Hansa city). Trots det är vi lättillgängliga. Är du ute och snurrar med bilen så är det en lättillgänglig anläggning. Man slipper rödljus och trafiken som finns inne i stan.

Ströms förhoppning är att de cirka 2 000 personer som arbetar i närområdet ska ta tillfället i akt att träna före eller efter jobbet, eller under lunchrasten.

– Det vi också har sett under förköpskampanjen är att de som bor norr om Kalmar, till exempel i Lindsdal, Läckeby och Rockneby, tycker att det här läget är perfekt.

Så det känns inte som en chansning att öppna här ute? – Nej, självklart gör man allt med en magkänsla och vissa saker känns klarare än andra, men jag har känt vibbarna länge och tror att det här kommer bli jäkligt bra. Visst är det ett annorlunda tänk från början, men det kompletterar den anläggningen som vi har inne i stan bra.

Redan på fredagen fick 24Kalmar en exklusiv rundvandring i det nya gymmet. Se bildspelet från det besöket här.

Relaterade artiklar