Laddar

Vikings ute efter revansch mot Vimmerby

Nybro Vikings blev snudd på förnedrat i hemmamatchen mot Vimmerby – i morgon ställs lagen mot varandra på nytt. "Vi har revansch att utkräva, och denna gången ska vi spela hela matchen", säger Vikings tränare Andreas Holfelt.

delningar

Nybro Vikings åker under onsdagen till Vimmerby för ett möte med topplaget, och förhoppningsvis med en bättre utgång än senaste matchen lagen emellan. För drygt en månad sedan förlorade Vikings hemma mot Vimmerby med hela 1-6.

– Men denna gången ska vi spela hela matchen. Första perioden var jämn i den matchen, och vi kunde till och med haft ledningen. Men sen får de några konstiga mål med sig och vi viker ner oss, så nu har vi revansch att utkräva, säger Vikings tränare Andreas Holfelt.

Nybro Vikings form har minst sagt varit varierande under säsongen. Förra omgången besegrades Helsingborg med hela 8-1, men i matchen innan så åkte Vikings på storstryk mot Västervik – med 1-8.

– Så matchen i morgon borde väl sluta 4-4 då? Nej, men vi får se. Vi får försöka ta med oss den senaste matchen och titta framåt, säger Andreas Holfelt och fortsätter:

– Vi ska komma ut och vara konsekventa i 60 minuter. Vi kanske inte kan spela champagnehockey i varje byte, men det behöver vi inte göra. Vi måste hitta en trygghet i det vi gör och förstå att med den kunskap vi besitter så kommer vi skapa målchanser om vi har tålamod.

Nybro Vikings saknar sedan tidigare långtidsskadade Erik Lindström med bruten fotled, men nu är även lagkaptenen Marcus Mellström skadad.

– Han har ont i en ljumske och kommer inte till spel i morgon, men vi får tillbaka Henrik Sirbäck. Oskar Sehlstedt står i mål, säger Andreas Holfelt.

Vimmerby HC–Nybro Vikings IF

Vad: Hockeyettan – omgång 15.

När: Onsdag, 19.00.

Var: Vimmerby Ishall.

Läget i laget: Marcus Mellström (ljumske) och Erik Lindström (bruten fotled) saknas. Henrik Sirbäck är tillbaka i laget. Oskar Sehlstedt vaktar målet.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.