Wellness Studio öppnar ännu ett gym: "Nybyggd anläggning"

Pelle Ström öppnar tillsammans med Wellness upp ett gym i en helt ny anläggning. - Foto: Mattias Nilsson

Under torsdagen presenterade man sitt 27:e gym.

delningar

Gymkedjan Wellness Studio fortsätter att expandera. Under torsdagen blev det klart att man öppnar upp ett gym i Torsås. Den nya anläggningen kommer att finnas i helt nya lokaler. Vid nybyggnationen kommer även en verkstad och besiktningslokal att rymmas på samma yta. Det första spadtaget togs på torsdagen. Detta på en yta precis framför Torshammar där den stora anläggningen ska byggas.

– Vi kommer att öppna en nybyggd modern anläggning på drygt 600 kvadratmeter, säger Pelle Ström, delägare i Wellness Studio i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi har sett möjligheterna i Torsås under en längre tid men först nu hittat en lösning som vi är nöjda med, säger Pelle.

Den nya anläggningen blir den stora gymkedjans 27:e i ordningen.

– Torsås blir vårt 27:e gym och kommer att erbjuda den senaste träningsutrustningen på marknaden samt ett inspirerande gruppträningsutbud. Vi kommer snart att påbörja rekrytering av ytterligare personal för att kunna erbjuda Torsåsborna den bästa träningsupplevelsen, avslutar Pelle.

Wellness Studio har idag cirka 20 000 medlemmar och är nästan 300 medarbetare. Under fjolåret omsatte man omkring 75 miljoner kronor.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar