Laddar

Ytterligare en vinst för ”Farmen-Robban”

Robert Lundström från Kalmar tar allt större kliv mot finalen i Farmen 2018.

delningar

Under söndagen fick man se Robert Lundström vinna ytterligare en tvekamp, denna gången mot Mulle. Allt var en del i en stor plan som var uttänkt av Robert själv och storbonden Dee Omar.

Dee valde ”Mulle” som förstakämpe och när han i sin tur skulle välja andrekämpe var det klart att det skulle bli en kille och valet föll på ”Robban”. Robert hade fördel i att välja gren och då Robert suttit upp på nätterna för att plugga på så valde han husförhöret.

Det blev en spännande och jämn kamp inne på Tinget då båda till en början hade både rätt och fel på samma frågor. Avgörandet kom vid den femte frågan där de skulle svara på hur många djur med klövar som fanns på farmen. Robert svarade rätt och Mulle fick säga adjö till gänget på gården.

Hur kändes det att få se sin plan gå i lås på ett sånt sätt? – Det kändes fantastiskt! Det är farligt att underskatta människor. Jag tycker dock att Mulle gjorde en bra insats. Farmen är ett spel, en tävling. Man väljer den gren som man har störst chans i, säger Robert.

Man ser i avsnittet att du inte är poppis bland de övriga deltagarna efter att ha kört ut deras vän genom en kunskapstävling. Märktes det av på gården? – Jag märke ganska omgående att jag inte var populär, man är ju ett hot mot de andra och deras planer.

Hur känns det att se det på tv? – Eftersom att jag redan visste vad de tyckte om mig så reagerar jag inte nämnvärt. Det utspelades i somras och jag är vän med alla idag, avslutar Robert.